Xtorm AM114 PowerBank Lava med Solcell

Xtrom Lava har en blå LCD-display visar laddningsförloppet när enheten laddas upp. Fulladdad har Lava Solar Charger tillräckligt med ström för att ladda en normalstor smarttelefon ett flertal gånger. Den är perfekt för att ladda flera mobila enheter och surfplattor samtidigt med sina många anslutningsmöjligheter.
Laddaren har två vanliga USB portar på framsida, en Micro-USB laddningskabel på ena sidan och en standard USB kabel på andra sidan för att ladda enheten. Med alla dessa anslutningsmöjligheter är det möjligt att ladda upp till 3 enheter samtidigt.
Funktioner:
Högkvalitativa solpaneler: Xtorms solpaneler innehåller den senaste SunPower®-tekniken, som är den bästa tekniken som finns på konsumentmarknaden.
Soleffekt: Lava Solar Charger är försedd med SunPower solpaneler som ger marknades högsta effekt och garanterar minsta möjliga energiförlust under laddningsprocessen.
Automatisk strömhantering: Xtorms Lava Solar Charger är försedd med APM-chip. Vilket innebär att den automatiskt balanserar rätt laddningshastighet och fördelar effekten effektivt mellan de anslutna enheterna.
Snabbladdning: Lava Solar Charger har kraftfulla in- och utgångar som gör det möjligt att ladda upp den anslutna enheten samt laddaren själv så fort som möjligt.
De bästa battericellerna: Xtorm använder endast de bästa battericellerna som uppfyller alla säkerhetskrav samt kan ge dig den snabba laddningen du behöver.

Kortfattat:
Sunpower® Solpanel (3.5W)
Kraftfull USB-utgång (2.1A)
Integrerad USB-kabel
LCD-Display

Xtorm AM114 PowerBank Lava med Solcell

Solpanel: 3.5W
Batteri: 6000mAh Li-polymer
Storlek: 9x15x2cm
Input: 1A
Output: 2,1A + 1A
Vikt: 275 gram
Inkluderar: Manual, Micro USB-laddningskabel