PROTEKTIT Bio Cover Galaxy S10 Rosa

PROTEKTIT by Elements, är ett danskt varumärke som tillverkar mobilskal av biologiskt nedbrytbart material. Det är tillverkat av bioplast PBAT och träfibrer, vilket gör produkterna 100% komposterbara och biologiskt nedbrytbara enligt EU-standard EN 13432.

Bioskalen skyddar dina enheter med stil, samtidigt som de är biologiskt nedbrytbara, komposterbara och lämnar inga giftiga rester. Skalets sammansättning består av träfibrer och biopolymer - kallat PBAT - som ger en tuff yta.

PROTEKTIT tillverkas med haven i åtanke. Resan för att rädda våra hav är lång, men vi är på god väg - och alla kan göra något. Varje år köps ungefär en miljard nya mobiltelefoner världen över, med en genomsnittlig livslängd på 20 år. Till det köps såklart tillbehör, med ännu kortare livslängder, som hamnar både på soptippen och i haven.

Våra skal är nedbrytbara och lämnar inga gifter eller plaster efter sig. Därför påverkar inte konsumtionen av PROTEKTIT haven på ett negativt sätt, och du kan köpa dem med gott samvete. Det hjälper till att hålla våra hav plastfria eftersom de har en 90% nedbrytning efter bara 90 dagar. Komposterbar är såklart också förpackningen som skalet kommer i.

Givetvis är skalet tillverkat för att skydda din telefon. Det ger telefon ett 360-graders skydd, som i sin tur gör att du slipper oroa dig för både telefonen och miljön.

Sammanfattning:
- Kompakt och elegant mobilskal
- 100% biologiskt nedbrytbart
- 360 graders skydd
- Bioplastiskt sammansatt material som är biologiskt nedbrytbart till 100%.
- Komposterbar FSC-märkt förpackning som är 100% plastfri
- Anpassad efter Samsung Galaxy S10


Bli en del av den miljövängliga resan!