Kontakta oss - Nordicink

Vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss på info@nordicink.se så besvarar vi dina frågor (med vissa undantag) inom 48 timmar helgfria vardagar.

Du kan även ringa till oss, så hjälper vi dig på telefonnummer 0470-62545.

Öppetider för telefonkundtjänst:

Mån-fre kl. 13-16
 

Nordicink
Org.nr: 556712-5777
Postadress: Box 1644, SE-75853 Uppsala
Besöksadress: Säbygatan 6, 753 23 Uppsala

Nordicink – bläckpatroner och toner, alltid till bra pris!

Nordicink började sälja bläckpatroner och toner på nätet redan 1998. Nordicink har bläck, lasertoner, toner och färgpatroner till alla skrivare på marknaden. Vi erbjuder både original och kompatibla bläckpatroner till alla stora skrivarmärken som HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, Dell, Lexmark, Xerox med flera. Vi har även lasertoner (toner) för alla behov, från hemmakontoret till större företag. Även för toners erbjuder vi förbrukning till alla stora skrivartillverkare och skrivarmärken som HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, Dell, Lexmark, Xerox med flera. Vårt mål är att alltid erbjuda ett av de attraktivaste priserna på marknaden, både på bläckpatroner, toner, tonerkassetter, trummor samt kontorsmaterial. 

Nordicink har vunnit utmärkelsen årets e-handlare inom kategorin bläckpatroner och lasertoner sex år i rad. Detta borgar för bästa kundservice, bästa kvalité och bästa pris i branschen. Kvalitén på våra bläckpatroner och toners är den högsta som går att finna på marknaden och för oss går alltid kvalité först. Så börja lugnt spara pengar på dina inköp av bläckpatroner och lasertoner redan idag. Välkommen som kund hos Nordicink!